27
Mac

Bina Rumah Banglo Atas Tanah Sendiri Dengan BTN Homes

Ramai yang ingin memiliki rumah banglo idaman dan memilih untuk bina rumah banglo atas tanah sendiri. Jika anda sudah ada tanah sendiri dan ingin membina rumah banglo mewah idaman. Anda boleh teruskan baca artikel ini.

Kelebihan Bina Rumah Banglo Atas Tanah Sendiri

  1. Bina rumah banglo atas tanah sendiri memberi kelebihan anda memilih konsep rumah anda sendiri mengikut bajet anda sendiri. Di BTN Homes, kami pakar dalam memberi khidmat nasihat mereka bentuk mengikut bajet yang sesuai dengan anda dengan kualiti yang terbaik.
  2. Kos pembinaan rumah banglo adalah jauh lagi murah jika anda membeli rumah daripada pemaju. Contohnya harga sebuah Rumah Banglo Mewah kebanyakkannya berharga RM 1 Juta keatas. Jika anda bina rumah banglo anda di atas tanah sendiri, kos binaan adalah jauh lagi murah.
  3. Anda boleh menentukan konsep rumah anda dan paling penting kita boleh memasukkan konsep Islamik ke dalam design rumah kita. Contohnya menghalakan arah rumah ke arah Kiblat, menyediakan ruang solat yang selesa dan macam lagi dimana kami di BTN Homes boleh membantu anda.

Kenapa Anda Perlu Bina Rumah Dengan BTN Homes?

  1. Kami akan uruskan proses dari A hingga Z dimana kami akan sediakan Pelan Rumah mengikut konsep dan bajet ada dan sehinggalah Urusan CF/CCC.
  2. Kami merupakan kontraktor yang berdaftar dengan CIDB dan kami mempunyai pasukan yang mahir dan profesional dimana kedua-dua Pengarah kami mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Civil Engineering dan berpengalaman bekerja dalam bidang Consultant Firms, Construction Site dan Building Materials Manufactures. Anda boleh yakin dengan kami kerana kami mempunyai Etika kerja yang tinggi disebabkan kami pernah bekerja dengan Syarikat Korporat bertaraf Multi Nasional.
  3. BTN Homes mempunyai latar belakang KEWANGAN YANG KUKUH dan pasti menjamin projek Rumah Idaman anda dapat disiapkan pada waktu yang ditentukan.
  4. Bahan-bahan pembinaan yang kami pilih adalah yang berkualiti dan anda pasti akan berpuas hati.
  5. BTN Homes akan memberi Khidmat Nasihat percuma jika anda membina Rumah dengan kami.